Takaisin listaukseen

Smart Tampere ja Business Tampere hakevat ideoita EU Horizon ja Business Finland -hankevalmisteluihin

Smart Tampere ja Business Tampere hakevat ideoita EU Horizon ja Business Finland -hankevalmisteluihin.

Smart Tampere -ekosysteemiohjelma ja Business Tampere hakevat yhtä tai useampaa kumppania määrittelemään Business Finland- tai EU-rahoitteisia projekteja liittyen seuraaviin teemoihin:
- Älykäs liikkuminen
- Autonominen syöttöliikenne
- Tulevaisuuden palvelut esim. C-ITS -ratkaisut ja reaaliaikaisen datan päälle rakennettavat viranomaisen työkalut sekä liikkujan palvelut.

- Yhteydet,  Nopeat IoT verkot tulevaisuuden palvelujen runkona

Ideahakuun voi ehdottaa myös muita Smart City teemaan sopivia hankeideoita. Toivomme, että myös keinoälyä ja analytiikkaa hyödynnetään osana mahdollisia hankkeita.

Tavoitteena on löytää ajankohtaisia kaupungin ja yritysten tarpeisiin liittyviä hankeideoita ja koota näiden ympärille eri toimijoista koostuva ryhmä, joka valmistelee hankkeen.

Valitsemme lähetettyjen ehdotusten pohjalta yhden tai useamman kumppanin, jonka kanssa tutkimushanke ja/tai yritysten rinnakkaishankekokonaisuus pyritään rakentamaan. Hankkeen on oltava jätettävissä Business Finlandin hakuihin ja/tai loppu vuoden aikana aukeaviin EU-hakuihin, joista osa päättyy syksyn 2018 ja osa kevään 2019 aikana. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä yhtään hanke-ehdotusta.

Ehdotukset arvioidaan Smart Tampere -ekosysteemiohjelman ja Tampereen kaupungin avainhenkilöiden toimesta. Olemme valmistautuneet ostamaan hankevalmistelua valittuihin ideoihin maksimissaan 20 000 euroa per hanke.

Ehdotukset tulee lähettää viimeistään maanantaina 1.10.2018 klo 12.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen jari.ikonen@businesstampere.com. Viestissä tulee olla otsikossa ”Ehdotus: Smart Tampere EU- ja Business Finland hankeidea”.

Hankeideat tulee esittää 5 kalvolla (1 kalvo/kohta), joissa on kuvattu lyhyesti:
1. Hankekokonaisuuden lyhyt kuvaus
2. Arvioitu kokonaisvolyymi yritysten rinnakkaishankkeelle ja/tai tutkimushankkeelle
3. Minkä ongelman hanke ratkaisee
4. Potentiaalisten markkinoiden kuvaus (kotimaiset ja ulkomaiset)
5. Alustava kuvaus konsortiosta ja hankkeen vetäjä
6. Hankevalmistelun alustava budjetti, summa jota haetaan

Mahdollisia kysymyksiä voi esittää ajalla 14.9.–26.9.2018. Kysymykset jätetään ja niihin vastataan tämän julkaisun yhteydessä olevalle keskustelupalstalle. Muulla tavoin esitetyt kysymykset ja vastaukset julkaistaan Smart Tampere WWW-sivulla.

Yhteyshenkilö:
Jari Ikonen
jari.ikonen@businesstampere.com
0500 456 636

Aikajakso, jolloin yritykset voivat osallistua yhteiskehittämiseen tai hankintaan:
19.9.2018-1.10.2018

Yhteyshenkilö

Nimi: Jari Ikonen
Organisaatio: Business Tampere
Tehtävänimike: Asiakkuusvastaava
Puhelin: 0500 456 636
Sähköposti: jari.ikonen@businesstampere.com

comments powered by Disqus