Takaisin listaukseen

Tarjouspyyntö: Älykkään turvallisuuden asiantuntijapalvelut

Olemme vahvistamassa älykkään turvallisuuden teemaa älykaupungin kehitystyössä Tampereella. Tavoitteena on horisontaalisen turvallisuusajattelun kehittäminen sekä liiketoiminnan näkökulmasta että osaksi Smart Tampere ekosysteemiä. Haemme kahdella tarjouspyynnöllä palveluntarjoajia ’Älykkään turvallisuuden ekosysteemi: liiketoimintamallit ja kokeilut’ -hankkeen toimenpiteiden toteuttamiseen.

Haluamme vahvistaa Tampereen kaupunkiseudun kilpailukykyä, vetovoimaa sekä kaupunkiympäristön turvallisuutta uudenlaisten digitaalisten turvallisuusinnovaatioiden ja liiketoimintamallien kehittämiseen liittyvän yhteistyön ja yhteiskehittämisen kautta. Hyödynnämme seudun vahvaa turvallisuusosaamista ja eri toimijoita yhdistävää turvallisuusklusteria ja osaltamme vahvistamme sen toimintaa.

Tarjouspyyntöjen kokonaisuudet ovat seuraavat:

  • Seudun turvallisuuteen liittyvän viitekehyksen, ekosysteemin ja seudun prioriteettien selvittäminen, sisältäen sekä asiantuntijatyötä että työpajojen suunnittelun ja toteuttamisen.
  • Seudun turvallisuuteen liittyvien teema/kehittämiskohdekohtaisien yhteiskehittämistyöpajojen ja jatkotoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen. Työpajoissa yhteiskehitetään uusia yhteistyömahdollisuuksia ja -malleja ja liiketoiminta- ja palvelumalleja mm. älykkääseen kaupunkiturvallisuuteen liittyen.

Tarjouspyyntödokumentit löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta: http://smarttampere.fi/fi/uutiset/haussa-alykkaan-turvallisuuden-asiantuntijapalveluita-jata-tarjous-12-dot-10-mennessa

Tarjoukset tulee toimittaa viimeistään 12.10.2018 klo 12.00 mennessä.

Aikajakso, jolloin yritykset voivat osallistua yhteiskehittämiseen tai hankintaan:
1.10.-12.10.2018

Lisätietoa: http://smarttampere.fi/fi/uutiset/haussa-alykkaan-turvallisuuden-asiantuntijapalveluita-jata-tarjous-12-dot-10-mennessa

Yhteyshenkilö

Nimi: Petri Nykänen
Organisaatio: Business Tampere
Tehtävänimike: Johtaja, liiketoimintakehitys, Smart Tampere
Puhelin: +358 40 806 2375
Sähköposti: petri.nykanen@businesstampere.com

comments powered by Disqus