Takaisin listaukseen

Tarjouspyyntö: Kimppakyytipilotti / 6Aika Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa

Business Tampere pyytää tarjouksia enimmillään 30 000 euron kimppakyytipilotin toteuttamisesta Kaupin alueella. Pilotti liittyy Kaupin alueen vähähiilisen liikkumisen ratkaisujen kehittämiseen. Tarjous tulee toimittaa viimeistään 21.4. klo 12:00 mennessä.

Business Tampere toimii 6Aika: Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa - hankkeessa, jonka osatoteuttajat ovat tunnistaneet alueensa sisältä yhden tai useamman liikkumishubin, joissa vähähiilisen liikkumisen toimenpiteitä suunnitellaan, testataan ja toteutetaan yhdessä yritysten kanssa. Tampereella hankkeen kohteeksi on valittu Kaupin alue, joka on merkittävä liikkumisen ja hyvinvoinnin keskittymä. Tarjouspyynnöllä haetaan toteuttajaa kimppakyytipilotille Kaupin alueelle. Tarjouspyynnön kohde on järjestää kimppakyytipalvelun ja siihen liittyvä sovelluksen toteuttaminen.

Kaupin kimppakyytipalvelua on määritelty vuonna 2019 pidetyissä palvelumuotoilutyöpajoissa. Palvelumuotoilun tuloksena syntyi lista toivotuista käyttötapauksista ja rakennettiin alustava prototyyppi käyttöliittymästä palvelun kehityksen pohjaksi. Proto löytyy osoitteesta: https://marvelapp.com/jjhh40j/screen/63909432.

Aikajakso, jolloin yritykset voivat osallistua yhteiskehittämiseen tai hankintaan:
30.3.2020 - 21.4.2020

Lisätietoa: https://smarttampere.fi/wp-content/uploads/2020/03/Tarjouspyynt%C3%B6_Kimppakyytipilotti_Business-Tampere.pdf

Yhteyshenkilö

Nimi: Jari Ikonen
Organisaatio: Business Tampere
Tehtävänimike: Asiakkuusvastaava, Älykäs liikkuminen
Puhelin: 0500 456636
Sähköposti: jari.ikonen@businesstampere.com

comments powered by Disqus