Takaisin listaukseen

Innovatiivisia yrityksiä haetaan kehittämään tulevaisuuden asumista

Tampereen kaupunki hakee yrityksiä kehittämään uudenlaisia ratkaisuja asumisen haasteisiin. Ratkaisuja kehitetään Tampereen kaupungin Koklaamossa yhteiskehittämisen menetelmin. Hakuaika Koklaamoon päättyy 25.2.2018.

Koklaamo on Tampereen kaupungin yhteiskehittämisen malli. Koklaamossa yritykset innovoivat neljässä työpajassa ratkaisuja kaupunkilaisten ja uudistuvan kaupunkiympäristön haasteisiin. Ratkaisuideoita kokeillaan ketterästi yhdessä tulevien käyttäjien kanssa. Maaliskuun 5. päivä alkavassa Koklaamossa kehittämisen teemana on tulevaisuuden asuminen.

Yhteiskunnan muuttuessa myös kodit ja asumisen tavat muuttuvat vastaamaan ihmisten arvoja ja tarpeita. Koklaamossa kehitetään uudenlaisia palvelu- tai tuotekonsepteja, jotka voivat liittyä esim. yhteisöllisyyteen, kierto- ja jakamistalouteen, naapurustoviestintään, liikkumiseen, rakentamiseen tai älykodin teknologiaan.

Yritykset voivat hakea Koklaamoon täyttämällä hakulomakkeen Koklaamon verkkosivuilla osoitteessa koklaamo.fi/ilmoittaudu. Hakuaika päättyy 25.2.2018. Mukaan valitaan neljä erilaista yritystä ratkomaan asumiseen liittyviä haasteita. Osallistuminen on yrityksille maksutonta ja yritys omistaa kehittämänsä konseptin.

Lisätietoa Koklaamo-toimintamallista, asumisen Koklaamon työpajojen aikatauluista sekä aiemmista Koklaamossa kehitetyistä ratkaisuista löytyy osoitteesta koklaamo.fi/teemat/asuminen.

Koklaamo-yhteiskehittämismalli on luotu 6Aika Avoimet innovaatioalustat -hankkeessa, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto ja Tampereen kaupunki.

Lisätietoja
projektipäällikkö Lilli-Nora Siikasmaa
lilli-nora.siikasmaa@tampere.fi
www.koklaamo.fi

Aikajakso, jolloin yritykset voivat osallistua yhteiskehittämiseen tai hankintaan:
5.3.2018-7.4.2018

Lisätietoa: https://koklaamo.fi/teemat/asuminen/

Yhteyshenkilö

Nimi: Lilli-Nora Siikasmaa
Organisaatio: Tampereen kaupunki
Tehtävänimike: Projektipäällikkö
Puhelin: 040 658 7593
Sähköposti: lilli-nora.siikasmaa@tampere.fi

comments powered by Disqus