Takaisin listaukseen

Tarjouspyyntö: Kaupin liityntäpysäköinti - palvelumuotoilu / 6Aika: Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa

Business Tampere pyytää tarjouksia palvelumuotoilutyöpajasta, jossa määritellään liityntäpysäköinti - palvelun ja työpajan perusteella tehtävän kokeilun sisältö. Tarjouspyyntö liittyy Kaupin alueen vähähiilisen liikkumisen ratkaisujen kehittämiseen.

Tarjoukset tulee toimittaa viimeistään 28.9.2020 klo 15:45 mennessä. Tarjous toimitetaan allekirjoitettuna osoitteeseen jari.ikonen@businesstampere.com. Sähköpostin otsikkokentässä on oltava merkintä ”Tarjous: liityntäpysäköinti, palvelumuotoilu”

Työpajan tuloksena syntyy dokumentaatio, jota käytetään varsinaisen liityntäpysäköintikokeilun kilpailutuksen taustamateriaalina. Työpaja pyritään pitämään fyysisenä tilaisuutena, mutta tarjoajalla on oltava tarvittaessa mahdollisuus myös hybridi- ja/tai online- työpajaan.

Business Tampere toimii 6Aika: Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa - hankkeessa, jonka osatoteuttajat ovat tunnistaneet alueensa sisältä yhden tai useamman liikkumishubin, joissa vähähiilisen liikkumisen toimenpiteitä suunnitellaan, testataan ja toteutetaan yhdessä yritysten kanssa. Tampereella hankkeen kohteeksi on valittu Kaupin alue, joka on merkittävä liikkumisen ja hyvinvoinnin keskittymä.

Aikajakso, jolloin yritykset voivat osallistua yhteiskehittämiseen tai hankintaan:
16.9.2020 - 28.9.2020

Tarjuspyyntödokumentti: Tarjouspyyntö_Liityntäpysäköinti_Palvelumuotoilu_Business Tampere.pdf

Lisätietoa: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/40837/notice/53990/overview

Yhteyshenkilö

Nimi: Jari Ikonen
Organisaatio: Business Tampere Oy
Tehtävänimike: Asiakkuusvastaava, Älykäs liikkuminen
Puhelin: 0500 456636
Sähköposti: jari.ikonen@businesstampere.com

comments powered by Disqus