Takaisin listaukseen

Tarjouspyyntö –CityIoT2 6Aika –Hankkeen Palvelukokeilut

Business Tampere ja Turun kaupunki pyytävät yrityksiltä (vaatimuksena Y-tunnus) tarjouksia CityIoT2 6Aika –hankkeessa tehtäviin Palvelukokeiluhankintoihin.

CityIoT2 6Aika-hanke hakee kaupunkiympäristön kehittämiseen liittyviä, kameradataa ja tekoälyratkaisuja hyödyntäviä, pilotointi-ideoita. Tavoitteena on tehdä esimerkiksi liikennekameroiden sisällönanalysointia, kuten liikennelaskentaa, vaaratilanteiden analysointia, punaisiin valoihin ajoa, kolareita ja niin edelleen. Piloteissa voidaan hyödyntää esimerkiksi joko kaupungin olemassa olevaa kameradataa (esimerkiksi liikennekamerat) tai uusia, pilottia varten asennettavia, kameroita.

Haemme myös ehdotuksia siihen miten eri sovelluksista ja datalähteistä yhdistelemällä muodostuvaa kaupunkiympäristön tilannekuvaa voidaan hyödyntää kaupungin eri toimintojen ohjaamisessa ja optimoinnissa. Tampereen kaupungin tarjoamia avoimia datalähteitä löytyy esimerkiksi osoitteesta data.tampere.fi. Muidenkin datalähteiden avaamisesta pilottikäyttöön voidaan keskustella tapauskohtaisesti.

Myös muita kaupunkiympäristön kehittämiseen liittyviä kokeiluja ja pilotointeja on mahdollista tarjota.

Tarkemmat haastekuvaukset ja muut hankinnan yksityiskohdat on kuvattu liiitteenä olevassa tarjouspyynnössä ja tarjouspyyntöliitteissä. Tarjouspyyntö on julkaistu myös HILMA:ssa.

Tarjouspyyntö: Tarjouspyynto CityIoT2 Palvelukokeilut.pdf
Liite 1. Haaste 5. Turun pilotin risteyksen karttakuva: Liite 1.jpg
Liite 2: Liite 2. Haaste 5. Turun pilotin risteyksen tiekuvat.pdf

Tarjoukset (PowerPoint tai PDF) tulee toimittaa viimeistään 30.9.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen minna.kinnunen@businesstampere.com

Lisätietoa hankkeesta saa 20.9.2021 pidettävässä Teams-kyselytunnilla. Kutsun kyselytunnille saa lähettämällä pyynnön sähköpostilla Minna Kinnuselle.

Aikajakso, jolloin yritykset voivat osallistua yhteiskehittämiseen tai hankintaan:
10.9.2020-30.9.2021

Yhteyshenkilö

Nimi: Minna Kinnunen
Organisaatio: Business Tampere Oy
Tehtävänimike: Senior Business Advisor
Puhelin: 0405899700
Sähköposti: minna.kinnunen@businesstampere.com

comments powered by Disqus