Takaisin listaukseen

Tarjouspyyntö: Liikkumisen palvelut liityntäpysäköintialueiden ja Kaupin kampuksen välillä

Business Tampere toimii osatoteuttajana 6Aika Vähähiilinen liikkuminen liikennehubeissa – nimisessä EAKR - hankkeessa, jonka pääkoordinaattorina on Espoon kaupunki ja muina osatoteuttajina Oulun kaupunki, Turun kaupunki sekä Turun Ammattikorkeakoulu. Tampereen osalta hanketta rahoitetaan myös Smart Tampere – ohjelmasta, jossa tavoitteena on luoda seudulle innovatiivisia, digitaalisia ja kestäviä älykkään kaupungin ratkaisuja yhdessä yritysten, tutkimuslaitosten, kuntien ja kaupunkilaisten kanssa.

Tavoitteena on kehittää monipuolinen, digitalisaatiota hyödyntävä, älykäs ja vähähiilinen liikkumisen palvelujen tarjonta Kaupin alueelle liikkuville. Tämä voi koostua esimerkiksi houkuttelevista joukkoliikenneyhteyksistä, kyydinjakopalveluista, kimppakyydeistä, sähköpotkulaudoista, kaupunkipyöristä, liityntäpysäköintiratkaisuista sekä muista uusista liikkumisratkaisuista sekä erilaisista arjen sujuvuutta ja matkaketjujen yhdistämistä edistävistä palveluista.

Liityntäpysäköinti ja yhteydet liityntäpysäköinneistä määränpäähän Kaupin alueelle ovat yksi keino mahdollistaa sujuva ovelta ovelle – matkaketju. Tällä tarjouspyynnöllä haetaan ehdotuksia liiyntäpysäköintiin liittyvistä last mile - ratkaisuista sekä mahdollisista lisäpalveluista.

Aikajakso, jolloin yritykset voivat osallistua yhteiskehittämiseen tai hankintaan:
4.8.2021 - 17.8.2021

Tarjouspyyntödokumentti: Tarjouspyyntö_Liikkumisen palvelut_ Liityntäpysäköinti Kauppi.pdf

Lisätietoa: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/procurement/56728/procedure/79516

Yhteyshenkilö

Nimi: Jukka Reunavuori
Organisaatio: Business Tampere Oy
Tehtävänimike: Projektipäällikkö
Puhelin: 040 637 8702
Sähköposti: jukka.reunavuori@businesstampere.com

comments powered by Disqus